3 tips til hvordan I får råd til en professionel bryllupsfotograf, på et lille budget.

Jeg har førhen skrevet om vigtigheden af at bruge en professionel bryllupsfotograf, i stedet for at få en ven eller et familiemedlem.

Ud over at en professionel bryllupsfotograf har stor erfaring fra utallige bryllupper og ved lige hvordan de får de bedst billeder, har det også noget at gøre med forsikring. Hvis jeres ven kommer til at forårsage skade på en gæst eller omgivelserne, så er han ikke forsikret, og det kan sætte jeres venskab på en alvorlig prøve. Der ud over er den professionelle bryllupsfotograf udstyret med ekstra kameraer, og back up udstyr, for at sikre jeres billeder.

Professionel bryllupsfotograf på lille budget.

At hyre en professionel bryllupsfotograf kan være en stor udskrivning, specielt hvis man har et lille budget. Her er nogle tips til hvordan I kan få professionelle bryllupsbilleder uden at springe budgettet:

  • Vælg den lille pakke

    Book en professionel bryllupsfotograf som tilbyder forskellige pakker, f.eks. en kirkepakke eller halvdagspakke. Det er bedre at I får en professionel til at tage billeder af den vigtigste del af dagen end ingenting.

  • Del betalingen op

    Det kan være mange penge at skulle af med på en gang, derfor kan det være en god idé at spørge fotografen, om han tilbyder en form for afbetalingsløsning. På den måde kan I sprede udgiften.

  • Start med digitale billeder

    At få printet billederne ud, kan også blive en større omkostning. Så spørg fotografen om det er muligt kun, at få de valgte efterbehandlede billeder digitalt. Senere hen kan I få lavet et album eller få printet nogen af billederne ud.

bryllup,bryllupsfotograf, professionel fotograf,gode billeder,gode råd til bryllup, lille budget

Med lidt omtanke behøver en professionel bryllupsfotograf ikke at vælte budget. Og det er en god investering, som I kan glæde jer over i fremtiden. Husk på: Brylluppet kan ikke laves om!

Vores Bryllupsminder, er din professionelle fotograf til alle begivenheder!


Spørg os hvordan vi kan hjælpe jer med, at forevige minderne, fra jeres bryllup.