8 spørgsmål som I kan forvente at få fra jeres bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf priser

Når I booker en professionel bryllupsfotograf til jeres bryllup, vil der for det meste være et møde hurtigt efter, at I har booket fotografen. Her vil I have lejlighed til at se om der er en god kemi, og fotografen vil have mulighed for at stille en masse spørgsmål til jer og brylluppet. De fleste spørgsmål er nemme at svare på, men andre har I måske slet ikke tænkt over.

Alt efter hvilken fotograf I hyrer, vil spørgsmålene variere. Derfor har jeg, i dette indlæg, valgt at tage udgangspunkt i nogen af de spørgsmål, som vi kan finde på at stille.

1. Hvilke forventninger har I til fotograferingen på dagen?

Det er vigtigt for os, at sikre, at jeres forventninger til fotograferingen på dagen stemmer overens med det, I betaler for. Måske har I ikke sat ord på jeres forventninger før, men i baghovedet har I sikkert nogle ønsker, I gerne vil have opfyldt.

2. Må vi fotografere i kirken?

Det er meget forskelligt fra kirke til kirke og fra præst til præst. Nogen ønsker ikke at der bliver taget billeder under vielsen, og andre har ikke noget i mod det. Hvis jeres præst ikke har informeret jer om det, er det vigtigt at I får det afklaret, og fortæller os det så hurtigt som muligt inden dagen.

3. Hvor skal der laves gruppebilleder og parbilleder?

Har I valgt at der skal tages gruppe- eller parbilleder, aftaler vi hvornår de skal tages og hvor. Det er meget vigtigt, at der er styr på dette, for alt efter hvor de skal tages, kan det have indflydelse på resten af tidsplanen.
Det er desuden en rigtig god idé at vælge en person, eventuelt toastmasteren, til at sørge for at alle gæster får taget billeder.

4. Har I overvejet hvor bryllupsportrætterne skal tages?

Vi oplever mange brudepar, som ikke har tænkt over hvor de vil have taget deres bryllupsportrætter. Vi kender ikke alle lokationer i Danmark, men vi vil meget gerne hjælpe jer med at finde en lokation.

5. Hvordan kommer I fra kirken til lokationen?

Når vi ved hvordan I kommer fra kirken til lokationen, kan vi vurdere om det er noget der skal tages billeder af. Og alt efter om det er hestevogn, veteranbil, motorcykel eller noget helt fjerde, kan vi forberede os på hvordan vi får de flotteste billeder.

6. Har I børn?

Har I børn, skal vi planlægge bryllupsportrætterne ud fra det. Igen er det en god idé, at der er en person med ude på lokationen til, at tage sig af børnene når de ikke skal fotograferes.

7. Er der slæb på kjolen, og er der nogen til at hjælpe med det?

Det kan måske virke som et underligt spørgsmål, for hvad skal en fotograf vide det for … Men det er faktisk ikke så meget for vores skyld, men mere for jeres. Vi anbefaler at I har én med ude på lokaltionen som kan hjælpe med at sørge for at slæbet ligger ordentligt. Og det er en god ide at I inden dagen har aftalt det med personen, og at der er styr på hvordan personen kommer ud til lokationen.

8. Hvilke sko har bruden på?

Her er endnu et spørgsmål som kan virke mærkeligt. Men det er en typisk overset detalje. Grunden til at vi spørger er for, at sikre at skoene ikke bliver ødelagt på lokationen og at bruden kan gå i terrænet.

Alt efter hvilken fotograf I vælger vil spørgsmålene variere. Men står I og skal mødes med jeres fotograf, så vil I være godt stillet hvis I har forberedt jer ud fra spørgsmålene i listen.


Skal du giftes?

Hvilke spørgsmål er du blivet stillet, som du måske synes var spøjse?