Det betaler I for, når I hyrer en professionel bryllupsfotograf til jeres bryllup

Mange brudepar vælger at få en ven eller et familiemedlem til at tage bryllupsbillederne, frem for en professionel bryllupsfotograf. Årsagen er, at det virker meget dyrt. Hvorfor skal det koste 15.000 kr at få en fotograf ud for én dag (10-12 timer)? Det er jo en ret heftig timeløn for et simpelt job, kunne man foranledes til at tænke. Eller er det?

I dette indlæg vil jeg beskrive hvad det er I egentlig betaler for, når I hyrer en professionel bryllupsfotograf.

bryllup,bryllupsfotograf, professionel fotograf,gode billeder,gode råd til bryllup
bryllup, bryllupsfotograf, egedal, ølstykke, stenløse
bryllup,bryllupsfotograf, professionel fotograf,gode billeder,gode råd til bryllup
 • Arbejdstid før brylluppet.

  Lige fra det øjeblik I har taget kontakt med en fotograf, starter hans arbejde med jeres bryllup. De fleste fotografer vil holde et intromøde med jer, for at sikre at kemien passer og for at afstemme forventningerne. Og i perioden op til brylluppet vil I have en løbende dialog omkring detaljerne for brylluppet. Nogen fotografer vil have mere end et møde med jer inden brylluppet (vores fotograf har yderligere to møder hvor han sammen med parret, kigger på kirken og lokation).

 • Arbejdstid på dagen.

  Fotografen vil komme i god tid, så han er klar til gæsterne kommer. Lige fra starten vil han være 100% på og følge jer rundt i 10 til 12 timer.

 • Transport

  Der er en del transportomkostninger forbundet med jeres bryllup, både før, på dagen og, i nogle tilfælde, efter.

 • Efterbehandling

  Når fotografen kommer hjem efter jeres bryllup, er det første han gør, at lave en endelig back up (i løbet af dagen har han løbende lavet back up). Derefter starter en længere udvælgelsesproces, hvor fotografen kigger alle de flere hundrede billeder igennem, og udvælger de bedste. Når I har udvalgt de billeder som I vil have, går fotografen i gang med efterbehandling af jeres endelige billeder. En opgave som kan tage fra et par timer til flere dage, alt efter hvor mange billeder I har valgt og hvad der skal gøres ved dem.

 • Udstyr

  Fotografen skal kunne levere kvalitetsbilleder uanset forholdene, derfor har han, ikke alene, brug for at investere i dyrt kameraudstyr, men han skal også kunne vedligeholde det. Fotografen vil til jeres bryllup, være udstyret med minimum et kamera, flash, flere objektiver, ekstra batterier og hukommelseskort, samt adskillige former for bærbar back up løsninger.

 • Forsikring

  En professionel fotograf er altid forsikret. Hvis en gæst kommer til at snuble over kameratasken og noget udstyr går i stykker, er han forsikret. Kommer fotografen til at skubbe til en gæst og vedkommende spilder rødvin ned af sig, er han dækket. Eller kommer han, i sin iver for det perfekte skud, til at ødelægge en stol, er han dækket.

 • Uddannelse

  Fotografen vil hele tiden stræbe efter at kunne levere unikke og smukke billeder. Derfor vil han løbende investere tid på kurser og anden efteruddannelse, så han er opdateret på de nye trends og muligheder.

 • Studie

  Mange fotografer har også udgifter til kontor og studie.

Men i princippet er det noget I kan være ligeglade med. 15.000 kr for “én dags arbejde” er stadig mange penge. Men hvad er det så I får ud af, at investere en del af jeres budget i en professionel bryllupsfotograf? Det kan I se her:

 • Erfaring

  Fotografen har taget billeder ved utallige bryllupper. Derfor ved han også hvornår hvad sker på bryllupsdagen, og hvor han skal stå for at få de bedste billeder. Han har sans for detaljerne og kan hurtigt fange det lille skelmske blik, bruden sender gommen et kort øjeblik. Eller det intime øjeblik mellem far og datter, som ingen lægger mærke til fordi det sker så hurtigt.

 • Professionalisme

  Fotografen har en god situationsfornemmelse. Han ved hvornår han må tage billeder og hvornår det ikke er passende. Han taler altid pænt og er i mødekommende.

bryllup,bryllupsfotograf, professionel fotograf,gode billeder,gode råd til bryllup

Tryghed

Når I vælger at bruge en professionel bryllupsfotograf, vælger I også en tryg vished om at der er styr på tingene. I kan sove trygt om natten velvidende at der er tænkt på alle detaljer og der er styr på det.

Husk på, jeres bryllupsdag kan ikke tages om!!!

Vores Bryllupsminder, er din professionelle fotograf til alle begivenheder!


Spørg os hvordan vi kan hjælpe jer med, at forevige minderne til jeres bryllup.